The Blog

sivis

Samenwerking met S.I.V.I.S

Ook onze vakbondsvertegenwoordigers hebben vaardigheden nodig die hun kunnen helpen het gewenste resultaat tijdens onderhandelingen te bereiken. Met deze gedachtegang zijn wij de samenwerking begonnen met de Stichting Scholingsinstituut voor de Vakbeweging in Suriname (S.I.V.I.S).

Naast de optie van onbeperkt leren op de leeromgeving van OCSA bieden wij de cursisten van S.I.V.I.S ook workshops aan. Deze workshops worden in samenwerking met en op locatie van S.I.V.I.S georganiseerd.

Geslaagd workshop

Bestuursleden van verschillende vakbonden en vertegenwoordigers van sociale organisaties hebben op 6 november 2020 tijdens een korte workshop een aantal leiderschapsvaardigheden bijgeleerd. Ongeveer vijftig vertegenwoordigers        van diverse bedrijven waaronder Staatsolie, Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) en de Katholieke Onderwijzersbond (KOB) hebben daarin geparticipeerd. S.I.V.I.S heeft zorggedragen voor de organisatie en John (namens OCSA en Interpoint) voor het verzorgen van de workshop.

Het accent van de workshop was vooral gericht op persoonlijk leiderschap. “Het begint altijd bij jezelf. Wat zijn mijn normen en waarden. Als je een keus maakt om iets te doen, moet je geen angst hebben”. Dat is de basis van de behandelde stof die John heeft gehanteerd.

Het ligt in de bedoeling dat in de loop van 2021 meer van zulke workshops i.s.m. S.I.V.I.S worden georganiseerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

WeCreativez WhatsApp Support
OCSA klantenserviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?