The Blog

flyer voor website

Launch vernieuwde website OCSA

Op 8 maart 2021 was het eindelijk zover! De vernieuwde website van OCSA is per voornoemde datum zichtbaar en toegankelijk voor iedereen. Het uitgangspunt van de vernieuwde website is hetzelfde: jou mogelijkheden aanbieden zodat je op een betaalbare manier jezelf en/of je team kan ontwikkelen en verder kan groeien. Zo tref je in ons webshop een diversiteit aan producten, trainingen, opleidingen en diensten aan. Ook voor bedrijven en studenten hebben we iets voordeligs bedacht. Wij zijn steeds opzoek naar nieuwe en enthousiaste partners om ons aanbod te blijven aanvullen. Blijf onze website in de gaten houden en ontdek onze nieuwe aanwinsten speciaal bedacht en aangeboden voor jou.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

WeCreativez WhatsApp Support
OCSA klantenserviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?