The Blog

Copy of Educational Consultancy Ad – Made with PosterMyWall (4)

Online hulp bij huiswerk!


De scholen zijn wederom gesloten. Veel kinderen weten niet hoe ze daarmee moeten omgaan. Hun schoolprestaties gaan omlaag. En dat is frustrerend, voor je kind en voor jou. Waar moet je zoon of dochter nu terecht met al die moeilijke vraagstukken over hun vakken.


In samenwerking met onze partner Mr. Chadd in Nederland introduceren wij voor Suriname en het Caribisch gebied de app van Mr. Chadd waar studenten online vragen kunnen stellen aan een coach die hun helpt met huiswerk. Deze optie is geldig voor de vakken wiskunde, scheikunde, natuurkunde, engels, nederlands, duits, frans, economie, biologie en aardrijkskunde. De app van Mr. Chadd is toegankelijk voor alle leerjaren van het onderwijs gelijkgesteld aan de Mulo, de middelbare school en HBO onderwijs. Vanaf nu bepaal je zelf wanneer je hulp wilt bij huiswerk. Of dit nu voor je kind is of voor jou als student. Een Mr. Chadd abonnement maakt goede huiswerkhulp altijd en overal bereikbaar.

Hoe werkt het ?

Neem een abonnement af bij OCSA. Download de app op je telefoon, open de app, kies een vak, stel een vraag. Vanaf daar helpt een gespecialiseerde coach meteen verder. Hoe we dat doen? Dàt zie je in de onderstaande film.
Onze professionele begeleiders zorgen dat je kind weer overzicht krijgt en de lesstof echt begrijpt – ‘leren leren’ noemen we dat. Binnen 20 seconden is er contact met een coach via de Mr. Chadd huiswerk-app. Meer plezier en mooie cijfers, daar gaan wij voor!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

WeCreativez WhatsApp Support
OCSA klantenserviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?