Heb je een vraag?

Kijk even of deze hieronder staat vermeld. Als je vraag er niet tussen staat of het is niet genoegzaam beantwoord dan mag je ons altijd even een mailtje sturen via info@ocsanv.com.

Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp bericht sturen op +597-8429011.

Wat biedt OCSA?

OCSA biedt een online leeromgeving die volledig gericht is op digitale trainingen. Met een leeromgeving van meer dan 500 online trainingen is OCSA de digitale kennisbank in het Caraïbisch gebied. Wij bieden de mogelijkheid tegen een vast en betaalbaar tarief je leven lang onbeperkt te leren.

Bij OCSA heb jij de regie over jouw eigen ontwikkeling. Jij bepaalt wat, waar en wanneer je leert. Of je jouw persoonlijke vaardigheden wilt verbeteren, iets volledig nieuws wilt leren of gewoon nieuwsgierig bent over vrijwel elk onderwerp hebben wij een zorgvuldig samengestelde training.

Ons aanbod is opgedeeld in leesmateriaal, video’s, testen, e-books, leerlijnen en audioboeken. Hierdoor leer je snel en op een toegankelijke manier nieuwe skills gebruiken. Geen saaie boeken of seminars je gaat aan de slag! Na afronding van elke afgeronde training ontvang je een certificaat van de betreffende opleider. Deze kan je makkelijk gebruiken binnen je carrière en jouw kansen op de nationale en internationale arbeidsmarkt vergroten.

 • Onbeperkte toegang tot 500+ online trainingen tegen een vast laag tarief
 • Trainingen over alle onderwerpen die je maar bedenken kunt
 • 24/7 leren, wat, wanneer en waar je maar wilt
 • Interactieve cursussen met video’s, teksten en opdrachten
 • Trainingen gegeven door experts in het Nederlands als Engels
 • Ontvang certificaten van top opleiders
 • Maak met de certificaten je vaardigheden toonbaar en vergoot je kansen op de nationale en internationale arbeidsmarkt
 • Zoveel trainingen volgen als je wilt of kunt
 • Maandelijks aanvulling van nieuwe trainingen
 • Op aanvraag begeleiding en advies mogelijk door onze professionals
 • Profiteer van onze flash voordeel acties

Wij maken ons aanbod heel simpel toegankelijk voor jou. Je betaalt maandelijks een bedrag van USD 60 en wij geven jouw toegang tot onze leeromgeving waar je ongelimiteerd trainingen kan volgen. Na afronding van elke training krijg je een certificaat in je inbox opgestuurd waarmee je makkelijk kan aantonen welke vaardigheden en competenties jij hebt opgedaan. Ook kan je via het persoonlijk dashboard je eigen voortgang monitoren en zo ook bijhouden welke trainingen je reeds hebt bekeken en/of afgerond. De gebruikers op de eilanden mogen het bedrag overmaken naar de Finabank rekening van Interpoint BV in Suriname. De gebruikers in Suriname hebben de mogelijkheid in SRD te betalen.

Land : Suriname

Bank : Hakrinbank

SRD : 209741135

USD : 208574707

Euro : 208574715

Swift code : HAKRSRPA

Gelieve de betaling te voldoen op naam van Interpoint BV.

Vergelijk ons met Netflix. Wij zorgen voor een heel groot publiek. Op basis daarvan kunnen wij goede afspraken maken met onze partners.

Ja, je kunt zoveel trainingen, webinars, assessments en leerlijnen tegelijk volgen als je wilt. Voor veel mensen is het verstandiger om ze één voor één te volgen maar dat bepaal je dus helemaal zelf

Alle trainingen, webinars, leerlijnen en assessments zijn geschikt om te volgen op elke smartphone of tablet.

Nee, je hoeft niets extra te betalen voor behaalde certificaten. Na het succesvol volgen van een training ontvang je deze automatisch in je mailbox. Tip: plaats je certificaten in je persoonlijke profiel op b.v. LinkedIn. Zo bouw je aan een steeds sterker carrière profiel.

Wij hebben onze eigen deskundigen die je kunnen helpen en begeleiden bij inhoudelijke vragen over de trainingen. Onze deskundigen kunnen je ook helpen met adviezen over trainingen waar jij naar opzoek bent of die het best binnen jou situatie passen.

Onze trainingen kan je beschouwen als een toevoeging aan je studie, een mogelijkheid om je vaardigheden aan te scherpen of nieuwe vaardigheden bij te leren om te groeien binnen de carrière, maar ook om kennis op te doen binnen diverse andere gebieden. Heb je bijvoorbeeld moeite met boekhouden op school, kan onze boekhouden cursus je daar aardig in helpen. Moet je vaak verslagen en rapporten opmaken aan het werk en heb je moeite met de vastlegging, wordt je de training zakelijk schrijven of notuleren aangeraden. Wil je leren over fotografie of gezond leven? Ook hierover hebben wij diverse trainingen waar jij uit kunt kiezen. Verder heb je ook de mogelijkheid te kiezen tussen trainingen in het Nederlands als in het Engels. Kort gezegd, wij hebben een aanbod waar haast iedereen aan zijn trekken komt. Jij bepaalt wat, wanneer en waar jij wilt leren.

Ja, wij hebben een speciaal aanbod voor bedrijven die medewerkers gezamenlijk willen laten leren. Bel, app of mail ons voor meer informatie. Raadpleeg hiervoor onze contactpagina en homepagina.

60

Betaal maandelijks een bedrag van USD 60 en krijg onbeperkt toegang tot onze online trainingen

500

500+ online trainingen, video’s, testen, e-books, leerlijnen en audioboeken. De digitale kennisbank in het Caraïbisch gebied.

24

24/7 trainingen leren over alle onderwerpen die je maar bedenken kunt, wat, wanneer en waar je maar wilt

50

Interactieve cursussen met video’s, teksten en opdrachten samengesteld door 50+ experts in het Nederlands als Engels

Elke week komen er nieuwe studenten bij

Nieuwe cursussen, interessante posts, populaire boeken en nog veel meer!