Wie is OCSA

OCSA is met onbeperkt toegang tot 500+ online trainingen, video’s, testen, e-books, leerlijnen en audioboeken de digitale kennisbank in het Caraïbisch gebied. Kies voor je ontwikkeling en meld je vandaag nog aan voor deze unieke leerervaring. Wij zetten jouw investering om in kennis!!

Ons Tarief

Wij maken ons aanbod heel simpel toegankelijk voor jou. Betaal maandelijks een bedrag van USD 60 en krijg toegang tot onze leeromgeving waar je ongelimiteerd trainingen kan volgen. Na afronding van elke training krijg je een certificaat in je inbox opgestuurd waarmee je makkelijk kan aantonen welke vaardigheden en competenties jij hebt opgedaan.

Waarom kiezen voor OCSA

 • Onbeperkte toegang tot 500+ online trainingen tegen een vast laag tarief 
 • Trainingen over alle onderwerpen die je maar bedenken kunt
 • 24/7 leren, wat, wanneer en waar je maar wilt 
 • Interactieve cursussen met video’s, teksten en opdrachten
 • Trainingen samengesteld door experts in het Nederlands als Engels
 • Ontvang certificaten van top opleiders
 • Maak met de certificaten je vaardigheden toonbaar en vergoot je kansen op de nationale en internationale arbeidsmarkt 
 • Zoveel trainingen volgen als je wilt of kunt
 • Maandelijks aanvulling van nieuwe trainingen
 • Op aanvraag begeleiding en advies mogelijk door onze professionals
 • Profiteer van onze flash voordeel acties 

Onze missie

Het is onze ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en individuen in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten we daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.

Onze visie

Mensen opleiden waarbij competenties en vaardigheden belangrijker zijn dan behaalde diploma’s of certificaten.

Kernwaarden:

Skills

In je baan, relatie of vriendenkring: met een goede dosis soft skills op zak maak je tegenwoordig het verschil. Met soft skills bedoelen we onder andere duidelijk communiceren, samenwerken, teams aansturen, assertief je grenzen stellen, leidinggeven en je leren te ontspannen. OCSA is bij uitstek het platform om te werken aan je soft skills. Welke vaardigheid je ook wil beheersen of welke situatie je ook onder controle wil krijgen.

Motivatie

Onze gebruikers gaan aan de slag met datgene wat hun werk en leven leuker, beter of efficiënter maakt. Met eigen praktijksituatie dus, omdat we weten dat dat het beste (leer)resultaat oplevert. Wij stimuleren ze om vanaf het begin aan de slag te gaan met een vaardigheid of specifieke situatie die ze onder de knie willen krijgen door zelf een leerdoel te stellen. Dus zij moeten zeggen ‘ik wil … leren’. Hiermee zetten zij gelijk de eerste stap richting het bereiken van hun doel.

Uit je comfortzone

Veranderen vraagt ook lef. Het gaat erom dat je durft uit te spreken, te communiceren of je rust te pakken en voor een groep te gaan staan. Echt veranderen doe je door te experimenteren, je zelf uit te dagen, praktisch aan de slag te gaan en vooral uit je comfortzone te stappen. Je hebt dus moed en lef nodig om aan de slag te gaan. OCSA geeft onze gebruikers de mogelijkheid om door middel van kleine stapjes en oefenen in een veilige omgeving, de stap naar hun eigen praktijk te maken.

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?