Wie is OCSA

OCSA is met onbeperkt toegang tot 500+ online trainingen, video’s, testen, e-books, leerlijnen en audioboeken de digitale kennisbank in het Caraïbisch gebied. Kies voor je ontwikkeling en meld je vandaag nog aan voor deze unieke leerervaring. Wij zetten jouw investering om in kennis!!

Waarom kiezen voor OCSA

 • Onbeperkte toegang tot 500+ online trainingen tegen een vast laag tarief
 • Trainingen over alle onderwerpen die je maar bedenken kunt
 • 24/7 leren, wat, wanneer en waar je maar wilt
 • Interactieve cursussen met video’s, teksten en opdrachten
 • Trainingen samengesteld door experts in het Nederlands als Engels
 • Ontvang erkende certificaten van top opleiders
 • Maak met de certificaten je vaardigheden toonbaar en vergoot je kansen op de nationale en internationale arbeidsmarkt
 • Zoveel trainingen volgen als je wilt of kunt
 • Maandelijks aanvulling van nieuwe trainingen
 • Op aanvraag begeleiding en advies mogelijk door onze professionals
 • Profiteer van onze flash voordeel acties

Onze missie

Het is onze ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en individuen in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten we daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.

Onze visie

Mensen opleiden waarbij competenties en vaardigheden belangrijker zijn dan behaalde diploma’s of certificaten.

500

CURSUSSEN

300

ERKENDE CERTIFICATEN

20

TOP INSTITUTEN

100

EXTRA DIENSTEN

Kernwaarden:

Ontwikkelingsgericht:

Ontwikkelen betekent bij OCSA groeien in kennis en vaardigheden en je eigen talenten mogen ontwikkelen.

Kwaliteit:

Onze trainingen zijn van Nederlandse opleiders met diverse kwaliteitskeurmerken. Aan klantcontact wordt geen concessies gedaan. We bellen onze klanten z.s.m. op; niet een dag later als dat ook kan.

Eigenaarschap:

Als OCSA willen wij u zelf verantwoordelijk maken voor uw eigen leerproces door u zelf meer regie te geven in uw leren. Daardoor bent u meer betrokken en gemotiveerd.

Motivatie

Als OCSA hebben wij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Door middel van discretie en nakomen van afspraken willen wij de klant vanaf het begin bewijzen dat onze kernwaarden nageleefd worden.

Uit je comfortzone

Als OCSA willen wij heel betrokken optreden en de klant centraal stellen. De mening, wensen en verwachtingen van de klant zijn veruit de belangrijkste aspecten. Dit streven wij onder andere na door middel van ruime openingsuren en altijd ruimte en mogelijkheid voor een gesprek en luisterend oor.

Interpoint Caribbean is het ontwikkelingsinstituut voor het Caribisch gebied en Suriname. Wij stimuleren de ontwikkeling in de regio door plaatselijke vraagstukken te beantwoorden met de expertise uit het internationale bedrijfsleven. Dit doen wij onder andere met gerenommeerde trainers en consultants uit Nederland. Wij bieden doelgerichte oplossingen voor capaciteitsontwikkeling op zowel persoonlijk als organisatorisch en nationaal niveau. OCSA is de dochteronderneming van Interpoint met het doel mensen op een betaalbare manier te helpen skills op te doen.