top of page

FAQ

Heb je een vraag?

Kijk even of deze hieronder staat vermeld. Als je vraag er niet tussen staat of het is niet genoegzaam beantwoord dan mag je ons altijd even een mailtje sturen via info@ocsanv.com.

Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp bericht sturen op +597-8429011.

OCSA biedt een online leeromgeving die volledig gericht is op digitale trainingen. Met een leeromgeving van meer dan 500 online trainingen is OCSA de digitale kennisbank in het Caraïbisch gebied. Wij bieden de mogelijkheid tegen een vast en betaalbaar tarief je leven lang onbeperkt te leren.

Bij OCSA heb jij de regie over jouw eigen ontwikkeling. Jij bepaalt wat, waar en wanneer je leert. Of je jouw persoonlijke vaardigheden wilt verbeteren, iets volledig nieuws wilt leren of gewoon nieuwsgierig bent over vrijwel elk onderwerp hebben wij een zorgvuldig samengestelde training.

Ons aanbod is opgedeeld in leesmateriaal, video’s, testen, e-books, leerlijnen en audioboeken. Hierdoor leer je snel en op een toegankelijke manier nieuwe skills gebruiken. Geen saaie boeken of seminars je gaat aan de slag! “Na afronding van elke training ontvang jij certificaat met het NRTO Keurmerk. Deze certificaten kan je gebruiken tijdens je sollicitaties en ook benoemen op je curriculum vitae. Klik hier om te weten wat het NRTO Keurmerk inhoudt. 

Wat maakt leren bij OCSA uniek?

  • Onbeperkte toegang tot 500+ online trainingen tegen een vast laag tarief

  • Trainingen over alle onderwerpen die je maar bedenken kunt

  • 24/7 leren, wat, wanneer en waar je maar wilt

  • Interactieve cursussen met video’s, teksten en opdrachten

  • Trainingen in het Nederlands

  • Ontvang NRTO certificaten met het NRTO Keurmerk

  • Maak met de certificaten je vaardigheden toonbaar en vergoot je kansen op de nationale en internationale arbeidsmarkt

  • Zoveel trainingen volgen als je wilt of kunt

  • Maandelijks aanvulling van nieuwe trainingen

2

Wat zijn de kosten

Bij OCSA betaal je niet per training maar neem je een abonnement af. Na de betaling van je abonnement krijg je op de eerste dag van de volgende nieuwe maand toegang tot ons aanbod van meer dan 500 online trainingen. Jij mag vervolgens zelf bepalen welke trainingen jij hieruit allemaal wilt volgen. Alle trainingen volg je op je eigen tijd op jouw eigen tempo. Je kan kiezen tussen een maand, kwartaal of een jaar abonnement. Klik hier voor de prijzen van de abonnementen

Ga naar abonnementen

3

Stortingsgegevens

Het bedrag van het afgenomen abonnement wordt geheel vooraf betaald. Het bedrag kan worden overgemaakt of worden gestort bij onze bankrekening bij de Hakrinbank NV. Stuur ons vandaag nog een Whatsapp bericht om de factuur met het rekeningnummer op te vragen. Het spijt ons maar wij accepteren geen contante betalingen.

4

Hoe kunnen jullie alle trainingen zo goedkoop aanbieden?

Vergelijk ons met Netflix. Wij zorgen voor een heel groot publiek. Op basis daarvan kunnen wij goede afspraken maken met onze partners.

5

Kan ik meerdere trainingen volgen?

Ja, je kunt zoveel trainingen, webinars, assessments en leerlijnen tegelijk volgen als je wilt. Voor veel mensen is het verstandiger om ze één voor één te volgen maar dat bepaal je dus helemaal zelf.

6

Kan ik de trainingen volgen op mijn tablet of smartphone?

Alle trainingen, webinars, leerlijnen en assessments zijn geschikt om te volgen op elke smartphone of tablet.

7

Moet ik extra betalen voor certificaten na het volgen van een training?

Nee, je hoeft niets extra te betalen voor behaalde certificaten. Na het succesvol afronden van elke training wordt het certificaat  digitaal beschikbaar gesteld op het leerplatform waar je alle trainingen zult volgen. De behaalde certificaten kan je vervolgens zelf downloaden en bewaren voor jezelf. Tip: plaats je certificaten in je persoonlijke profiel op b.v. LinkedIn of benoem deze ook op je curriculum vitae. Zo bouw je aan een steeds sterker carrière profiel.

8

Bij wie kan ik terecht als ik begeleiding nodig heb tijdens het volgen van de trainingen?

Bij eventuele vragen en/of onduidelijkheden staat het team van OCSA klaar om die voor jou te beantwoorden.

9

Hoe sluiten de trainingen aan bij mijn studie, carrière of persoonlijke omgeving

Onze trainingen kan je beschouwen als een toevoeging aan je studie, een mogelijkheid om je vaardigheden aan te scherpen of nieuwe vaardigheden bij te leren om te groeien binnen de carrière, maar ook om kennis op te doen binnen diverse andere gebieden.

 

Heb je bijvoorbeeld moeite met boekhouden op school, kan onze boekhouden cursus je daar aardig in helpen. Moet je vaak verslagen en rapporten opmaken aan het werk en heb je moeite met de vastlegging, wordt je de training zakelijk schrijven of notuleren aangeraden. Wil je leren over fotografie of gezond leven? Ook hierover hebben wij diverse trainingen waar jij uit kunt kiezen.

De trainingen zijn in het Nederlands en dus makkelijker te volgen. Kort gezegd, wij hebben een aanbod waar haast iedereen aan zijn trekken komt. Jij bepaalt wat, wanneer en waar jij wilt leren.

10

Kan ik als bedrijf al mijn medewerkers tegelijk laten leren?

Ja, wij hebben een speciaal aanbod voor bedrijven die medewerkers gezamenlijk willen laten leren. Bel, app of mail ons voor meer informatie. Raadpleeg hiervoor onze contactpagina en homepagina.

11

Welke voorkennis of diploma’s zijn vereist om de trainingen te volgen?

Er zijn geen vereisten qua voorkennis of diploma’s om de trainingen te volgen. Het enige wat je kan doen is ons jouw gegevens opsturen, het abonnement betalen en kan je daarna starten met leren.

Leren bj OCSA.
Kosten
Stortingsgegevens
Prijs
Meedere trainings
Smartphone & tablet
Certificaten
Begeleiding
Trainingen
Bedrijf training
Voorkennis
bottom of page