top of page

Wie is OCSA?

OCSA is een Surinaams bedrijf met een online leerplatform waar meer dan 550 online trainingen beschikbaar zijn waar je ongelimiteerd uit kunt leren. Bij OCSA kan je een abonnement afnemen (maand/kwartaal/jaar) waarbij je voor die periode toegang krijgt tot ons heel aanbod aan meer dan 500 diverse online trainingen. Je kan vervolgens zelf bepalen welke trainingen je daaruit allemaal wilt volgen.

 

Het zijn geen live lessen maar kant en klare online trainingen die op een online leerplatform staan. Alle trainingen zijn op eigen tijd en tempo online te volgen. Het platform is ook online via elke lokatie in en buiten Suriname bereikbaar. Het enige wat je nodig hebt is je eigen apparaat en een stabiele internet verbinding. Kies voor je ontwikkeling en meld je vandaag nog aan voor deze unieke leerervaring. Wij zetten jouw investering om in kennis!

gray-ring.png
blue-round.png
blue-ring2.png
gray-rounds.png

Waarom kiezen voor OCSA?

big-blue-rouund.png
  • Onbeperkte toegang tot 500+ online trainingen tegen een vast laag tarief

  • Trainingen over alle onderwerpen die je maar bedenken kunt

  • 24/7 leren, wat, wanneer en waar je maar wilt

  • Interactieve cursussen met video’s, teksten en opdrachten

  • Trainingen in het Nederlands

  • Ontvang NRTO certificaten met het NRTO Keurmerk

  • Maak met de certificaten je vaardigheden toonbaar en vergoot je kansen op de nationale en internationale arbeidsmarkt

  • Zoveel trainingen volgen als je wilt of kunt

  • Maandelijks aanvulling van nieuwe trainingen

Missie & visie

Missie

Het is onze ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en individuen in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten we daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.

Visie

Mensen opleiden waarbij competenties en vaardigheden belangrijker zijn dan behaalde diploma’s of certificaten.

Kernwaarden

Ontwikkelingsgericht

Ontwikkelen betekent bij OCSA groeien in kennis en vaardigheden en je eigen talenten mogen ontwikkelen.

Kwaliteit

Onze trainingen zijn van Nederlandse opleiders met diverse kwaliteitskeurmerken. Aan klantcontact wordt geen concessies gedaan. We bellen onze klanten z.s.m. op; niet een dag later als dat ook kan.

Eigenaarschap

Als OCSA willen wij u zelf verantwoordelijk maken voor uw eigen leerproces door u zelf meer regie te geven in uw leren. Daardoor bent u meer betrokken en gemotiveerd.

Motivatie

Als OCSA hebben wij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Door middel van discretie en nakomen van afspraken willen wij de klant vanaf het begin bewijzen dat onze kernwaarden nageleefd worden.

Uit je comfortzone

Als OCSA willen wij heel betrokken optreden en de klant centraal stellen. De mening, wensen en verwachtingen van de klant zijn veruit de belangrijkste aspecten. Dit streven wij onder andere na door middel van ruime openingsuren en altijd ruimte en mogelijkheid voor een gesprek en luisterend oor.

bottom of page