top of page

Wie zijn wij

Bijgewerkt op: 16 apr. 2023Initiatief

Online Caribbean Skills Academy is het online leerplatform voor Suriname en het Caribisch gebied, welke is opgericht door John en Amrita. Beide van Surinaamse afkomst.


Vanwege de jarenlange ervaring van John als consultant en CEO van Interpoint Caribbean BV komt hij vele bedrijven binnen waar hij dagelijks te maken heeft met personeel in diverse lagen van bedrijven. Hem viel op dat men vaak wel deskundig is op zijn/haar gebied maar toch niet de maximale resultaten kan behalen vanwege de skills die men ontbreekt. Ook heeft men soms niet genoeg middelen en/of tijd om een bepaalde training te volgen. Na een gedegen marktonderzoek en zijn liefde voor Suriname nam John samen met Amrita het initiatief een leerplatform op te richten waar men betaalbaar en op zijn/haar eigen tijd de maximale vaardigheden kan opdoen die zij maar willen. Dit platform is toegankelijk voor een ieder van elk land die zich verder wilt ontwikkelen.


Interpoint Caribbean


OCSA is een dochteronderneming van Interpoint BV. INTERPOINT is het ontwikkelingsinstituut voor het Caribisch gebied en Suriname. Wij bieden, naast online beroepsgerichte opleidingen en (in company) op maat gemaakte trainingen aan particulieren en bedrijven, ook consultancy, interim management & recruitment, kennisontwikkelingstrajecten en diensten op maat aan voor organisaties in de publieke en private sector.


Wil je meer weten over Interpoint en haar diensten. Dat kan middels een klik op de volgende link: INTERPOINT Ontwikkelingsinstituut (idcc.nl)

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


A hozzászólások ki vannak kapcsolva.
bottom of page