top of page

Wie zijn wijInitiatief

Online Caribbean Skills Academie is het online leerplatform voor Suriname en het Caribisch gebied, welke opgericht door John en Amrita. Beide van Surinaamse afkomst.


Vanwege de jarenlange ervaring van John als consultant en CEO van Interpoint Caribbean BV komt hij vele bedrijven binnen waar hij dagelijks te maken heeft met personeel in diverse lagen van bedrijven. Hem viel op dat men vaak wel deskundig is op zijn/haar gebied maar toch niet de maximale resultaten kan behalen vanwege de skills die men ontbreekt. Ook heeft men soms niet genoeg middelen en/of tijd om een bepaalde training te volgen. Na een gedegen marktonderzoek en zijn liefde voor Suriname nam John samen met Amrita het initiatief een leerplatform op te richten waar men betaalbaar en op zijn/haar eigen tijd de maximale vaardigheden kan opdoen die zij maar willen. Dit platform is toegankelijk voor een ieder van elk land die zich verder wilt ontwikkelen.


Interpoint Caribbean


OCSA is een dochteronderneming van Interpoint BV. INTERPOINT is het ontwikkelingsinstituut voor het Caribisch gebied en Suriname. Wij bieden, naast online beroepsgerichte opleidingen en (in company) op maat gemaakte trainingen aan particulieren en bedrijven, ook consultancy, interim management & recruitment, kennisontwikkelingstrajecten en diensten op maat aan voor organisaties in de publieke en private sector.


Tot de veel gevraagde diensten van Interpoint behoren:

  • De beroepsgerichte opleidingen en op maat gemaakte cursussen die jou binnen korte tijd helpen alle kneepjes van een beroep aan te leren en aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt.

  • De online academy voor bedrijven: een compleet platform ingericht naar de look & feel van jouw bedrijf.

  • De online simulaties over verschillende beroepen: biedt je de mogelijkheid je communicatieve vaardigheden online te oefenen middels virtuele acteurs.


Wil je meer weten over Interpoint en haar diensten. Dat kan middels een klik op de volgende link: INTERPOINT Ontwikkelingsinstituut (idcc.nl)

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page